At analysere tv-udsendelser er et nyt afsnit i iBog® Textanalyse, som tager fat på de vigtigste tv-genrer: tv-nyheder, tv-dokumentar, reality og tv-serier. (Adgang for alle med licens eller iBibliotek og for alle ajourPlus-lærere.)

Afsnittet introducerer kort til dansk tv’s historie, god presseskik og etik og dykker derefter ned i de enkelte genrer, som belyses med korte tv-klip. Afsnittet indeholder også vejledende arbejdsspørgsmål, som du og dine elever kan anvende på aktuelle tv-udsendelser, som I selv finder interessante at arbejde med. Se fx:

iBog Textanalyse er en velprøvet gammel svend, som foruden at behandle de klassiske genrer i danskfaget også er helt ajour med nye genrer. Se fx også:

God fornøjelse med det nye afsnit!

 
avatar
Om bloggeren

Anne Bøndergaard

Redaktionel medarbejder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *