skaermbillede-2017-01-31-kl-15-38-25Vi har lige udgivet “Alverdens dansk G” som både iBog og trykt bog og fortsætter ufortrødent arbejdet med udgivelsen til F-niveauet.

Vi har bibeholdt strukturen fra de to foregående udgaver til hhv. Basis- og G-niveau, så det er nemt for kursisterne at orientere sig i udgivelsen. Bogen indeholder en række virkelighedsnære tekster, varierede skriveøvelser samt refleksions- og før-læsningsøvelser, der aktiverer kursisterne.

En aktuel problemstilling for mange andetsprogede er uddannelse. Derfor indledes bogen med et kapitel om uddannelse, hvor kursisterne kan få indblik i SU-systemet og  politiuddannelsen. Kapitlet rundes af med et afsnit om filmen “Unge Andersen”. Her får læseren en kulturhistorisk indføring i H. C. Andersens vej gennem uddannelsessystemet.

Som de øvrige udgivelser i serien  “Alverdens dansk” lægger F-niveauet sig tæt op ad læreplanen, så kursisterne vha. grammatiske oversigter, læse- og skriveøvelser og udfordrende opgaver kan nå de faglige mål.

  • Forfattere: Hanne Hauge Milling og Anne Weile (medforfattere til Screening avu.)
  • Udkommer som både iBog® og trykt bog forår 2017.

 

 

 
avatar
Om bloggeren

Anne Weile

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *