skaermbillede-2017-02-14-kl-16-18-13Vi har udbygget “Sproget arbejder” med et nyt afsnit med tekster og opgaver om holdningsbloggen. Udgangspunktet er Mikael Jalvings indlæg “Farvel til finken” der gav anledning til forargelse, bifald og ikke mindst diskussion.
Vi har udfærdiget en række opgaver der giver ideer til at arbejde med blogindlægget og reaktionerne herpå fra både et sprogligt og mediemæssigt perspektiv.

Holdningsbloggen giver mulighed for at undersøge en aktuel problemstilling om sociale medier, netdebatter, netnyheder, clickbait og meget mere. Med “Sproget arbejder” får eleverne relevante begreber til fordybelse i problemstillingen og ideer til at sætte den ind i en mediemæssig, sproglig og historisk sammenhæng.

Gå ind på udgivelsen og bliv inspireret.

Forfattere:

  • Birgitte Darger, Kasper Lezuik Hansen og Christian Kock

Logo

 
avatar
Om bloggeren

Birgitte Darger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *