EUropa på vejEuropa på vej iBog® er i løbet af foråret og sommeren blevet opdateret med nye faktuelle oplysninger og nye tabeller og figurer.

Udgivelsen indeholder en overskuelig indføring i EU’s historie, EU’s institutioner og beslutningsprocesser samt en række politikområder. I bogens sidste tema sættes der fokus på aktuelle udfordringer, som EU og medlemslandene står overfor. Det vil være oplagt at tage afsæt i den største aktuelle udfordring efter Storbritanniens nej til et fortsat medlemskab af EU ved folkeafstemningen i maj. ‘Brexit’ er behandlet i bogens tema 7: EU og fremtidens udfordringer – quo vadis Europa?

Bogens forfattere er Mads Dagnis Jensen, lektor med speciale i politik på både europæisk og nationalt niveau i den Europæiske Union (EU) ved Roskilde Universitet, og Julie Hassing Nielsen, post.doc ved Institut for Statskundskab på Københavns Universitet og europapolitisk chefanalytiker ved Tænketanken Kraka.

 
avatar
Om bloggeren

Birte Ravn Østergaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *