Er du interesseret i at fordybe dig i, hvordan man underviser i de merkantile fag, så følg med i Merkantil fagdidaktik – en ny lærerhenvendt udgivelse, der udkommer i foråret 2018.

Læs det første kapitel om Fagdidaktiske mønstre i de merkantile fag, som lektor Torben Spanget Christensen, Syddansk Universitet, har forfattet.

Udgivelsen skal fungere som inspiration til og vejledning i at undervise i de merkantile fag i gymnasiet. Med de nye læreplaner styrkes kompetencemålene i de økonomiske fag, ligesom PBL og praksisnær undervisning får større betydning i undervisningen i de kommende år. Samtidig spiller skriftlighed en større rolle end tidligere. Derfor er der behov for en ny fagdidaktik.

Bogen henvender sig primært til nye undervisere i økonomifagene og særligt til pædagogikumkandidater, -vejledere og kursusledere. Derudover er udgivelsen også målrettet erfarne undervisere, som ønsker inspiration til udvikling af deres undervisningspraksis.

 
avatar
Om bloggeren

Birte Ravn Østergaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *