PBL – problembaseret læring – er det nye sort i de økonomiske fag. Med PBL kan et undervisningsforløb starte i praksisrummet med åbne opgaveformater, som eleverne analyserer og finder interessante faglige vinkler på.

I den nye afsætningsgrundbog Marketing er der derfor masser af dukfriske og spændende cases. Vi har tilføjet en oversigt over hvilke stofområder, de mange tværgående cases kan pege ind i, så det er lettere for dig som underviser at integrere dem i undervisningen.

Lad fx dine elever arbejde med cases om:

Der er knyttet åbne sprøgsmål til de enkelte cases, men man kan fint lade eleverne arbejde med selv at indkredse relevante faglige vinkler.

 
avatar
Om bloggeren

Birte Ravn Østergaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *