I mange sammenhænge ser man Indien inddraget i gymnasieundervisningen, et oplagt fokuspunkt kunne være Gandhi. I primus er der nu indlagt et nyt (gennemprøvet!) AT-forløb om ”Gandhi”. Det er fagene historie og engelsk, som er i spil. Det er kort og klart uden dikkedarer, og det er lige til at gå til med konkrete anvisninger, materialer, links og ideer.

De elever, som har arbejdet med ”Gandhi”, har været meget tilfredse med denne indgang til Indien. De deltagende lærere har peget på, at forløbet på en solid måde sikrer, at eleverne får fat i grundlæggende metodiske færdigheder, ikke mindst tekstanalyse (kildekritik, biografisk metode og sproganalyse), retorisk analyse og filmanalyse. Til gavn for AT, men så sandelig også fagene selv.

Forløbet er frit tilgængeligt frem til 15/9  2014.

 
avatar
Om bloggeren

Claes Sønderriis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *