iBogen plus eux merkantil er blevet godt modtaget. Den dækker C-niveau, og netop nu arbejder vi på at færdiggøre en ny iBog, der dækker B-niveau. Den vil være klar til skolestart i august 2016.

I første omgang er dette blot til orientering. Vi vender tilbage med link til den nye iBog, når der er stof at vise frem.

 
avatar
Om bloggeren

Claes Sønderriis

3 Responses to plus eux merkantil – nu kommer iBogen til B-niveau

 1. Hej Claus
  Jeg er lærer på Haderslev Handelsskole og har brugt FED i engelsk, som jeg var meget glad for. Efter sommerferien skal jeg undervise EUX på B niveau, og jeg skal beslutte mig for et bogsystem. Er det muligt at se et uddrag af den kommende engelskbog?
  På forhånd tak
  Lisbeth Bach

 2. avatar Claes Sønderriis siger:

  Hej Lisbeth

  Tak for din kommentar. Desværre tror jeg, at du har misforstået mit indlæg, som du kommenterer på. Jeg skrev om plus eux merkantil, som er et iBogs-system til matematik – og ikke engelsk.

  Hvis jeg lige får din mailadresse, kan en af mine gode kolleger følge op med information om relevante titler til engelskundervisningen på B-niveau.

  Mvg Claes

 3. avatar Claes Sønderriis siger:

  Hej Lisbeth

  Nu får du alligevel svar her på lab. Fra mine kolleger, der beskæftiger sig med engelsk kommer denne besked:

  Kære Lisbeth Bach Rasmussen

  Det er godt at høre, at du har haft glæde af at benytte FED Engelsk, som i øvrigt er på vej i en ny tilpasset udgave.

  Vi har også udgivelsen Engelsk til EUD/EUX, som er udviklet efter gældende fagbilag og i nærmeste fremtid suppleres med endnu mere fagrettet stof:
  Into Business,
  Denmark as a Brand og
  Entrepreneurship
  Desuden supplerer forfatterne med forskellige analysemodeller, som er nyttige på B-niveauet. Følg processen på: https://lab.systime.dk/kategori/udgivelser/engelsk-til-eud-udgivelser/

  Vi håber, det opfylder behovet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *