csm_Musikteori_forside_1ba63d5dedI april udkom iBogen Musikteori – på video med fokus på pop-/rockarrangement. Allerede nu har vi udvidet med en ny serie videoer med basisteori.

Kapitlet om basisteori er en systematisk gennemgang af den teori, der er nødvendig for at kunne arbejde med arrangement og musikalsk analyse. Det udgør således en handy opslagsbog til både skole- og hjemmearbejde, når der opstår behov for at blive mindet om notationsprincipper, skala- og akkordopbygning mv. Det er også muligt at bruge kapitlet til systematisk indlæring af basisteori eller i forbindelse med andre musikfaglige discipliner. Som en særlig service er der adgang til download af alle de mange nodebilleder og oversigter, der bruges i videoerne.

Se smagsprøven Stamtoner og nøgler.

I løbet af skoleåret 16-17 planlægger vi endnu flere videoer.

 
avatar
Om bloggeren

Claes Sønderriis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *