plusfrabaisisiBogen plus- fra basis til D er i brug på mange skoler. På baggrund af brugerhenvendelser og egne ideer har vi udvidet iBogen på disse punkter:

 • I alle kapitler er der såkaldte “Udfordringer”. På niveauerne F, E og D har vi nu skrevet nye udfordringer, så antallet er omtrent fordoblet. Se fx Areal (F)
 • Vi har tilføjet interaktive versioner af målopgaver til niveau F, E og D. Disse findes under topmenupunktet “Til ajourPlus-lærere” (der er adgang, hvis du er valideret ajouPlus-lærer). Underviseren kan tage en kopi af disse quizsæt, dele med kursisterne og efter aflevering få overblik over resultatet.

Ud over disse nyheder har vi løbende i det forgangne skoleår lavet en række præciseringer og mindre justeringer. Samlet set altså en større og bedre iBog.

Næste planlagte tiltag er et kapitel om emnet privatøkonomi til niveau G. Dette planlægger vi offentliggjort i begyndelsen af det kommende skoleår.

 
avatar
Om bloggeren

Claes Sønderriis

3 Responses to Sommeropdatering af plus – fra basis til D

 1. avatar Jørgen Mogensen siger:

  Hej Claes.
  Vi er flere lærer der har brug for en facit liste til “plus 1 eux merkantil”. Bogen indeholder mange gode opgaven, men en facit liste vil nu være dejlig.
  Mvh Jørgen.

 2. avatar Ordenka siger:

  Jeg har været her

 3. avatar Claes Sønderriis siger:

  Hej Jørgen

  Din gamle kommentar her på lab har vist aldrig fået et svar. Måske fordi den handlede om et andet projekt end det oprindelige indlæg. I hvert fald er det sådan, at vi ved plus 1 eux merkantil ikke tilbyder facitlister. Det gør vi ed nogle systemer, men altså ikke alle.

  Mvh Claes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *