Sociologisk SET har været en succes siden 2009, og nu kommer en ny og opdateret iBog®, der er endnu mere aktuel til B- og særligt til A-niveau, idet teoridelen er opprioriteret og udvidet.

Sociologiske SET er bygget op omkring temabaserede kapitler med fokus på elevaktivering og anvendelsesorientering. Hvert kapitel indledes med spørgsmål, der åbner elevernes øjne for nye problemstillinger og pirrer deres nysgerrighed. Undervejs i kapitlerne stilles der opgaver og øvelser, som kræver, at eleverne arbejder selvstændigt og undersøgende.

Materialet er således udvidet med endnu flere øvelser – bl.a. øvelser rettet mod samarbejdet mellem matematik og samfundsfag. Der er endvidere tilføjet to nye kapitler om “Krigere i det 21. århundrede” og “Det skæve Danmark”, og de øvrige kapitler er opdateret med den nyeste empiri som fremstilles i let tilgængelige tabeller og figurer.

Sociologisk SET kan i som helhed bruges til at dække bekendtgørelsens krav, men enkelte kapitler kan også udvælges i forbindelse med temabaseret undervisning – fx i forbindelse med flerfaglige forløb eller større skriftlige opgaver.

Sociologisk SET kan også fås som papirbog.

God fornøjelse!

 
avatar
Om bloggeren

Helle Hauge Bülow

Projektleder i Historie og Samfundsfag på Systime

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *