Problembaseret læring løser ikke alle de udfordringer, undervisere står overfor. Derfor er den nye grundbog i samfundsfag på C-niveau skruet sammen, så den lægger op til problembaseret undervisning – men samtidig kan bruges i mere traditionelle forløb.

SamfNU C er en helt nyskrevet helhed, der tager reformens krav til faglige kompetencer og didaktik og oversætter dem til noget, der kan bruges i undervisningen. Specielt opgaver og øvelser er helt NU-tænkte med arbejdsark og vejledende løsninger til læreren.

Den nye grundbog SamfNU C giver dig en vej til det gode Grundforløb og PBL uden problemer!

Udgivelsen kommer også til B-niveau med udgivelse primo 2018.

Se her videoen, hvor medforfatter Sara Frederiksen fortæller om det samfundsskabende menneske:

Det samfundsskabende menneske.

 
avatar
Om bloggeren

Helle Hauge Bülow

Projektleder i Historie og Samfundsfag på Systime

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *