DR’s radiokanal P1 havde onsdag den 7. februar præmiere på et nyt magasin med fokus på erhvervsnyheder. I første udsendelse behandles bl.a. Vestas, Novo Nordisk og Ryanair.

Der bliver talt masser af fagsprog i programmet – værdikæde, forretningsmodeller, omkostningsstruktur –og emnerne peger således direkte ind i Virksomhedsøkonomi. Programmet kan dermed bruges som et godt afsæt for en aktualitetsbaseret undervisning i faget.

DR beskriver selv programmet på følgende måde:

””Følg Pengene” går kritisk og nysgerrigt i kødet på ugens store erhvervshistorier fra ind- og udland. En af Danmarks mest vidende erhvervsjournalister Thomas Svaneborg er vært og tager dig med ind bag magtens kulisser. Bliv klogere på de ofte komplicerede sammenhænge og beslutninger lige fra fabrikshallen til bestyrelseslokalet, der er med til at definere rammerne i din dagligdag.”

Programmet sendes hver onsdag kl. 9.05 og kan også hentes som podcast.

Foto: Colourbox.com

 
avatar
Om bloggeren

Jeanette Hassing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *