Der er kommet et helt nyt team på biologibogen. Vores ambition er, at gøre Biologibogen endnu bedre!

Den kommende nye version vil have fokus på lærernes pragmatiske behov i undervisningen af biologi på C og B-niveau, og er derfor praktisk og let at gå til for dine elever og dig som lærer i en travl og til stadighed mere presset hverdag. ibogen bliver komplet med forsøgsvejledninger, arbejdsspørgsmål, cases, forsøgsvideoer og meget andet spændende materiale.

Desuden vil den nye udgave leve op til den nye reform!

Vi er i fuld gang med at udvikle og skrive denne let tilgængelige, konkrete, fagligt velfunderede og spændende bog. Efter udgivelsen kommer der fortsat nyt ekstramateriale, og materiale vil opdateres med det nyeste viden med jævne mellemrum – på den måde har du som lærer altid et opdateret materiale at undervise efter.

Vi holder jer orienteret om udviklingen her på tråden.
Vi glæder os!

Forfattere: Katrine Hulgard og Caroline-Marie Vandt Madsen
Redaktør: Malene Krab Wissing

 
avatar
Om bloggeren

Katrine Hulgard

2 Responses to Biologibogen udvikles

 1. avatar Thomas S. Jakobsen siger:

  Hej
  Jeg kan se at noget af afsnittet “Nervesystemet” er blevet ændret i sommers så det gamle er udgået, herunder den fine animation som nu ligger i afsnittet med udgået materiale: https://bio.systime.dk/?id=c1562 .

  Jeg vil derfor spørge om der er en faglig årsag til at denne skønne animation er udgået ??(jeg vil nemlig gerne bruge den i undervisning, men naturligvis kun hvis den ikke er giver “forkerte” informationer til eleverne)

 2. avatar Klaus Marthinus siger:

  Hej Thomas og andre,

  Beklager det sene svar, men vi arbejdet på en helt ny version af Biologibogen, som udkommer om få uger her i efteråret 2017. Her er bl.a. animationen om nerveceller at finde: https://biologibogen.systime.dk/?id=c3076

  Mere om den nye udgave følger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *