Der findes to moddiskurser om medier i gymnasiet. De, der grundlæggende mener, at medier og digitalt baseret undervisning gør eleverne dummere og mere overfladiske og de, der ser IT, sociale medier og webbaseret undervisning som næsten en religion. Måske findes der en tredje og mere kritisk konstruktiv tilgang.

Rune Valentin Gregersen vil på kurset dels introducere faglige begreber om medier i samfundsfag og dansk og dels give ideer til, hvordan en kritisk styrende tilgang kan fremme elevernes digitale dannelse og styrke deres kompetencer og netbrug uden for klasselokalet.

Målet med kurset er bl.a. at:

  • Komme tættere på begrebet digital dannelse.
  • Vise hvor vores specifikke faglighed kommer til udtryk i mediebrug i undervisningen.
  • Give kursisterne ideer til forløb og øvelser der kan bruges direkte i undervisningen eller som supplement til den almindelige undervisning.

Læs mere og tilmeld dig på Systime Kurser

 
avatar
Om bloggeren

Morten Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *