Systime Kurser har fået nyt udseende. Navnet er det samme; men når du klikker dig ind på systimekurser.dk vil du blive mødt af et helt nyt design. buddha hand buddhism

Vi håber på, at det nye design gør det nemmere for dig at manøvrere rundt blandt vores mange kursustilbud. Vi har brugt hele foråret på at tilrettelægge en række fagkurser til dig og dine kolleger, og som du kan se nedenfor, er der noget for enhver smag og faglighed.

 

For undervisere i historie, samfundsfag og religion

Tilpasning og aktivisme – et fagkursus, der stiller skarpt på dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik de sidste 50 år. Med bl.a. Peter Viggo Jacobsen og Poul Villaume.

Buddhisme – integration og innovative arbejdsformer – Jørn Borup er keynote på et kursus, der tager deltagerne med på en autentisk rejse ind i det buddhistiske. Kurset afholdes i det buddhistiske tempel i Odense.

1968 revisited – Peter Øvig Knudsen, Drude Dahlerup, Mikael Rothstein og Knud Foldschack puster liv 1968, når de forsøger at besvare spørgsmålet: Hvilke spor har ”ungdomsoprøret” trukket gennem de sidste 40 års samfundsliv? Var det skelsættende – eller var det en parentes?

For undervisere i matematik og fysik

Faglig læsning og udvikling af fagsproger eleverne overhovedet klædt på til at læse i en matematik- eller fysikbog? Hvordan kan elevernes fagsproglige udvikling støttes, så de bliver i stand til at læse i fagbogen og få noget ud af det? Vi har tilrettelagt et kursus, der giver dig redskab til arbejdet med faglig læsning i din klasse.

For undervisere i religion

Religion i medierne – vi kommer omkring både fiktionsbaserede religioner og det religiøse som identitets-værktøj på et kursus med bl.a. Marcus Davidsen og Dorthe Refslund Christensen.

For undervisere i dansk

Den digitale litteratur – Oplev Henrik Poulsen og forfatter og foregangskvinde inden for digitale litteratur, Merete Pryds Helle, udfolde den digitale litteratur, perspektivere genren i forhold til læreplanens krav og skabe sammenhænge mellem litteraturen og medierne.

Det etiske fokus – tanken om litteratur og etik er ikke ny, men den er blomstret op på ny, og det er det, dette kursus vil sætte fokus på. Oplev Ivan Z. Sørensen og Johan Rosdahl mdd udgangspunkt i bl.a. Karen Blixens forfatterskab udfolde “det etiske fokus”.

For undervisere i musik

Musikalsk produktion – kursets formål er at sætte fokus på den type musik, som udgør langt størsteparten af gymnasielevers musikforbrug – nemlig musik skabt på eller i samarbejde med en computer. Med komponist og lyddesigner Marcus Hjelmborg og underviser i musik Lasse Schmidt Nielsen.

For undervisere på de gymnasiale uddannelser

Fra papir til digitale noter – vi har tilrettelagt et kursus, som giver dig ny viden om skriftlighed og inspiration til nytænkning af noter, og hvordan noter kan spille sammen med ny skriftlighed og it.

 

God fornøjelse med fagkurserne fra Systime Kurser i 2014/2015

 

 
avatar
Om bloggeren

Morten Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *