I de nye bekendtgørelser til dansk på de gymnasiale uddannelser skelnes der i stx og hf mellem det litterære, sproglige og mediemæssige perspektiv og i hhx og htx mellem den litterære, sproglige og medieorienterede tilgang.
iBogsversionen af Håndbog til dansk vil være opdateret til august 2017 i forhold denne nye skelnen.

Desuden vil en opdatering af kapitlet om dokumentarfilm være klar. Her vil vi supplere med en præsentation af Bill Nichols refleksive dokumentar. Det er en dokumentarfilmtype, der ikke blot har fokus på at dokumentere virkeligheden, men samtidig sætter spørgsmålstegn ved, om dokumentaren overhovedet er i stand til at formidle virkeligheden på en objektiv måde, sådan som det er dokumentarfilmens grundlæggende ambition.

Vi har allerede reformopdateret bogen med et nyt kapitel om sociale medier, hvor der fokuseres på følgende:

  • kommunikationen på Facebook
  • debatkulturen generelt på de sociale medier
  • den personlige blog og selvfremstilling

I løbet af efteråret 2017 vil de nye tiltag blive overført til en ny udgave af den trykte bog.

  • Forfatter: Ole Schultz Larsen
  • Redaktør: Grete Ravn Nielsen

Logo

 
avatar
Om bloggeren

Ole Schultz Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *