FAQ om Lab

Hvad er Systime Lab?
Systime Lab er et åbent værksted, hvor Systimes forfattere blogger om arbejdet med deres udgivelser – fra den første løse tanke til materialet er klar til udgivelse.


Hvad er ideen med Systime Lab?

På Systime ønsker vi at skabe åbenhed omkring udviklingen af undervisningsmaterialer. Målet er at udvikle dem i et reelt samarbejde med dig som deltager.


Hvad finder jeg på Systime Lab?

På Lab poster forfatterne blogindlæg med prøvekapitler, øvelser og relevante links, så du har mulighed for at følge og tage del i udviklingen af dine undervisningsmaterialer.


Hvem blogger på Systime Lab?

Alle Systimes forfattere har erfaring som undervisere og kender derfor indgående de faglige og pædagogiske udfordringer, som lærerne står over for hver dag. På Lab blogger forfatterne om arbejdet med at udvikle nyt undervisningsmateriale.


Hvad får jeg ud af at deltage?
Først og fremmest får du mulighed for at forme en udgivelse i den retning, der tilgodeser dine egne krav til undervisningsmaterialerne. Kommentarer og kritik bliver altid modtaget af forfatterne med stor interesse. Vi bestræber os derfor på at kreditere bidragsyderne i vores udgivelser.


Hvis jeg investerer meget tid i Lab, hvad får jeg så til gengæld?

På Systime tilbyder vi dynamiske forfatterkontrakter. Hvis du fx bidrager med større mængder konkret indhold til en udgivelse, vil du få honorar som medforfatter. Kontakt projektlederen på udgivelsen.


Hvad får Systime ud af at inddrage brugerne?

Vi får den mest værdifulde feedback, vi kan ønske os. Det er dig som underviser, der skal bruge materialet, og det er derfor dig, der har kompetencen til at pege på styrker og svagheder i vores udgivelser. Din mening er afgørende for kvaliteten af fremtidens undervisningsmaterialer.


Hvor går grænsen mellem kommerciel interesse og brugerinddragelse?

På Systime ser vi Lab som en mulighed for at sparre med omverdenen. Det handler om at udvikle de bedste undervisningsmaterialer, men også om faglige diskussioner mellem ligesindede. Derfor skal Lab ses som et partnerskab – ikke kun mellem Systime og brugerne, men også især brugerne imellem.

Læs mere om Systime Lab