Vi har haft nogle dage hvor der har været billeder uden billedtekster. Det skyldes at Systime har sat billeder ind, og at jeg bagefter har skrevet billedtekster. Og det var lidt svært at følge med indsættelsen af billeder. Men nu er billedteksterne på plads – alle sammen!

Vi arbejder fortsat på at skaffe flere billeder. Det er vores erfaring at billeder ikke bare er gode til at illustrere teksten, men også til at skabe dialog i undervisningen. Vi arbejder derfor på at sætte billeder ind på alle sider.

Vi har talt om at indsætte nogle billeder uden egentlig billedtekst, men kun med spørgsmål beregnet på diskussion og analyse. Hvad mener I om den idé?

Det næste der sker med iBogen er at alle link vil blive tjekket og døde link fjernet. Det vil ske i løbet af de første uger af september. Vi arbejder også på at lave flere film – har du for resten set filmen med Jacob de Gheyn II’s gamle tegninger med ladning af musketter på side 13.5.

PS! Måske vil I opdage at nogle ‘gamle’ billeder er blevet skiftet ud. Det skyldes ophavsretlige problemer, men har i nogle tilfælde ført til at de nye billeder ikke supplerer teksten på samme måde som de gamle. Det vil løbende blive justeret, men indtil næste sommer vil der kun ske helt små ændringer.

 

 
avatar
Om bloggeren

Peder Meyhoff

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *