Der er en ny og stærkt revideret udgave af Komm/it C-bogen klar til skolestart. Teksten er stort set færdig nu, men illustrationerne skal gås igennem og tjekkes både for kvalitet og copyright. Der er to store ændringer, først og fremmest er indholdet ‘vendt på hovedet’, så den nu er bygget op om udviklingen af kommunikationsprodukter. Det betyder at teorien er flettet ind hvor det er relevant ift. produktudviklingen. Meget af det der før lå i supplementsdelen, er således nu rykket helt frem i bogen. Den anden store ændring er omfanget; bogen er i overensstemmelse med de nye krav i læreplanen kortet ned til omkring 75 almindelige tekstsider. Det betyder at en del af det gamle materiale er udgået. Vi vil dog samle det mest relevante i en slags leksikon bag i ibogen. Denne del vil ikke indgå i den trykte udgave af bogen.

 
avatar
Om bloggeren

Peder Meyhoff

2 Responses to Ny ‘reform-udgave’ af Kommunikation/it C er næsten klar

 1. avatar morten kjerulf siger:

  Hej Peder,

  Hvornår lander bogen som i-bog på systime?

  Vh Morten

 2. avatar Klaus Marthinus siger:

  Hej Morten

  Beklager et forsinket svar, men udgivelsen er klar til efter efterårsferien.

  mvh

  Klaus Marthinus
  Projektleder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *