Reformen fastholder heldigvis kravet om nyeste tids litteratur, og mange lærere og elever elsker da også den udfordrende opdagelsesrejse, det kan være at skulle arbejde med tidens seneste eksperimenter.

De seneste fem års litteratur er nu opdateret med 11 spændende tekster fra bogsæsonerne 2015 og 2016. Antologien er blevet krydret med nye teksttyper og genrer. Mød sammen med dine elever krigs-thrilleren, beton-realismen, arbejdspladsromanen, tidens mest roste graphic novel, rejse-dokumentaren og spændende ny lyrik.

Blandt de 11 nye tekster er der etablerede forfattere som Josefine Klougart, Bjørn Rasmussen og Carsten Jensen, men også flotte debuter af Morten Pape, Lotte Kirkeby og Jonas Eika Rasmussen. Bogen er fyldt med arbejdsspørgsmål, der giver mulighed for at dykke ned i detaljerne, men også zoome ud og gennem blogs og debatindlæg undersøge litteraturens rolle i vores medialiserede samtid.

Med de seneste fem års litteratur har man en fin indgang til den nyeste tids litteratur. I bogens nyskrevne introduktion præsenteres tendenser og strømninger. God opdagelsesrejse.

Logo

 
avatar
Om bloggeren

Peter Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *