Udgivelsen “Varanasi – hinduismens brændpunkt” er gået lidt ned i tempo. Primært fordi Bjarne Wernicke Olesen er blevet leder af en ny forskningsenhed for indisk religion på Aarhus Universitet. Desuden vil han nyoversætte en række tekster fra sanskrit til udgivelsen her.

Det kræver selvsagt tid, og derfor skyder vi udgivelsestidspunktet til efterår 2015. Dermed vil forfatterne også få mulighed for at tage på research i Varanasi og komme hjem med dugfriske optagelser til iBogen.

Forfatterne ligger dog ikke på den lade side. De skriver kontinuerligt på udgivelsen:
– Jens om tempelkulten.
– Bjarne om det hellige sprog.

Læs smagsprøverne og kommenter gerne.

 
avatar
Om bloggeren

Poul Storgaard Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *