Religion og psykologi udkommer både som iBog® og trykt bog i november måned.

Udgivelsen kan bruges i introduktionsundervisningen til at indkredse religionsbegrebet. Den kan perspektivere de kernefaglige stofområder og dermed give overblik over faget. Og naturligvis kan udgivelsen anvendes som veldefineret religionsfagligt emne med fokus på afgrænsede temaer.

Man kan eksempelvis fordybe sig i opdragelsens betydning for religiøs identitetsdannelse,  i fænomenet religiøs coping i forbindelse med livskriser og livstruende sygdom eller i den kognitive religionsvidenskab. Andre muligheder er at lade eleverne reflektere over, hvorvidt nutidens fokus på selvudvikling kan tolkes som religionserstatning.

Udgivelsen giver eleverne et solidt fagligt begrebsapparat og introducerer grundigt til religionspsykologiske metoder med henblik på elevers og kursisters selvstændige arbejde med de faglige problemstillinger.

Gå gerne ind på udgivelsen for at orientere dig om nye faglige og didaktiske muligheder.

Forfatter: Birgit Andersen

Redaktør: Søren Korshøj Laursen

 
avatar
Om bloggeren

Poul Storgaard Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *