Hinduismen er nok en af de mest farverige religioner. Det vil der helt konkret blive lagt vægt på i denne udgivelse, idet forfatterne har taget en række billeder af personer og begivenheder, du ikke finder andre steder.

Du har nu lejlighed til at læse og ikke mindst SE prøvekapitlet om fester og højtider. Log dig ind med din Systime-/MinKonto og få et indtryk. Husk at klikke på billederne, så du kan se dem i stor størrelse.

Du kan fx se, hvordan myten om gudinden som bøffeldræber aktualiseres i kulten. Eller du kan læse om divali/ lysfesten.

Du kan få overblik over, hvad udgivelsen kommer til at indeholde ved at orientere dig i venstre-menuen.

Forfattergruppen er blevet udvidet med Silje Lyngar Einarsen, der arbejder med sin ph.d.-afhandling på Aarhus Universitet. Det er Silje Lyngar Einarsen, der har skrevet prøvekapitlet om fester og højtider.

Forfattere:

  • Bjarne Wernicke Olesen
  • Jens Ravn Toft Pedersen
  • Silje Lyngar Einarsen

Redaktør:

  • Søren Korshøj Laursen

Udkommer efterår 2015 som både iBog® og trykt bog

 
avatar
Om bloggeren

Poul Storgaard Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *