“Begrebsnøglen til religion – teori og metode” ibog® gennemgår en grundig revision, så den i udpræget grad matcher læreplan 2017 mht. kendskab til og anvendelse af fagets teorier og metoder. “Begrebsnøglen til religion” fungerer således som en håndbog til faget, der følger eleven gennem hele forløbet, uanset om vi taler om C- eller B-niveau.

Allerede nu kan du benytte din ajourPlus-adgang og gå ind og læse de meget udbyggede metodeafsnit om fænomenologi, religionssociologi, religionspsykologi, religionsfilosofi samt historisk-kritisk metode. Afsnittene er korte, klare og instruktive.

I løbet af september 2017 følger forfatterne op med opdateringer og tilføjelser til en række af begreberne.

Når opdateringerne er i hus, går vi i gang med 2. udgaven af den trykte bog (udkommer efterår 2017).

  • Forfattere: Tine Markvard Rask, Carsten Lykke-Kjeldsen, Tine Overlund Rask, Hans Wagner, Bodil Junker Pedersen
  • Redaktør: Christina Egholm
 
avatar
Om bloggeren

Poul Storgaard Mikkelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *