De seneste måneders forhandlinger om en overenskomst for de offentligt ansatte er endt i konflikt, og der er stor risiko for, at strejker og lockout kan sætte sit præg på hverdagen for alle danskere.

I en ny aktualitetsopgave sætter iSamf fokus på overenskomster. Ender forhandlingerne uden resultat, vil en konflikt med strejker og lockout på hele det offentlige område ramme alle danskere på den ene eller anden måde.

Opgaven lægger op til at arbejde med både de konkrete forhandlinger på det offentlige område og knytte dem sammen med begreber og emner fra kapitlerne om arbejdsmarkedet. Opgaven giver anledning til, at eleverne ser på, hvad en konflikt vil betyde for deres egen hverdag.

 
avatar
Om bloggeren

Rene Tolderlund Jakobsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *