iBogen Ret og rimelighed er flyveklar. Vi har kørt de sidste korrekturrunder, de sidste fotos købt hjem og de sidste rettelser er indført.
Efter aftale med Advokatsamfundet, som er med til at udgive Ret og rimelighed, bliver den først sat til salg 1/7-13. Indtil da er der fri adgang til iBogen, for alle der er logget ind på systime.dk.
Ret og rimelighed er et stort og rigt materiale. Især er iBogens lærerområde er sandt overflødighedshorn af forslag til aktiviteter. Her finder du også vejledende løsninger og facit, fx hvilken dom blev der så rent faktisk afsagt i en sag, som eleverne er blevet præsenteret for. Forhåbentlig er det alt sammen løftestænger til at lave engagerende undervisning om retssystemet, kriminalitet og retfærdighed.

 
avatar
Om bloggeren

Rikke Haue

2 Responses to Ret og rimelighed flyver af reden

 1. avatar Peter Hottenroth siger:

  Kære Rikke Haue,

  hvad sker der i forhold til den nye bekendtgørelse for samfundsfag i gymnasiet, hvor “betydningen af retssystemet” er erstattet af “rettigheder og pligter i et demokratisk samfund, herunder ligestilling mellem kønnene”? Jeg har brugt bogen Ret og Rimelighed flere gange og synes virkelig godt om den – og frem for alt kan jeg godt lide Advokatsamfundets generøsitet, når vi nu ikke vader i penge i gymnasiet.

  mvh

  Peter Hottenroth

 2. avatar Rikke Haue siger:

  Kære Peter
  I første omgang sker der ikke noget med Ret og rimelighed i fht reformen – vi arbejder pt på et nyt kapitel om International lov og ret, som er lige på trapperne.
  Vi er selvfølgelig åben over for forslag i fht udgivelsens videre skæbne.
  Mvh Rikke Haue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *