Af hensyn til de elever der følger 2014-læreplanen har forfattergruppen bag iBøgerne til VØ gennemført en nænsom opdatering af opgaverne i iBøgerne Virksomhedsøkonomi A og Virksomhedsøkonomi B henover sommerferien. Opdateringerne er at finde i opgaver og cases fra kapitel 12 og frem, som er det materiale, der skal bruges af de elever, der bruger 2014-versionerne af iBøgerne resten af deres skoletid.

At der er tale om en nænsom opdatering dækker over, at opgaver så vidt muligt er bibeholdt, men at regnskabstal og henvisninger til fx artikler er blevet opdateret, men at cases og opgaver i øvrigt er uændrede.

Enkelte steder har det ikke givet mening at bibeholde eksisterende opgaver og der har vi sigtet efter at beholde det faglige indhold snarere end den virksomhed, der har været brugt til at eksemplificere de faglige pointer.

Det har også konsekvenser for opgavefiler såsom excel-skabeloner og vejledende løsninger – som selvfølgelig også er blevet opdateret.

Du kan derfor med fordel downloade nye versioner af de vejledende løsninger til kapitlerne 12-29.

 
avatar
Om bloggeren

Rikke Haue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *