Bedst som forfatterne havde opdateret Virksomhedsøkonomi B og Virksomhedsøkonomi A henover sommerferien, annoncerede Mærsk den 21. august 2017 salget af Mærsk Oil til det franske selskab Total. Salget forventes først at falde endeligt på plads primo 2018, men det er stadig lidt mærkeligt at arbejde med Mærsk som case og få at vide at Mærsk Oil er et af Mærsk-koncernens 5 selvstændige SBU’er.

Vi ændrer så lidt som over hovedet muligt i iBøgerne i løbet af skoleåret, men i erkendelse af, at virksomhedernes verden ind imellem ændrer sig dramatisk, har vi indsat en lille note om salget både i Case: A. P. Møller – Mærsk og i de opgaver, der handler om Mærsk Oil.

På den måde forener iBogen forhåbentlig det bedste fra to verdener, nemlig undervisningsmaterialer, der udmærker sig ved både kontinuitet og genkendelighed – og ved at være opdateret.

 
avatar
Om bloggeren

Rikke Haue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *