Forhåndsvis

Professor Peter Nedergaard har allerede udgivet introduktioner til Kina, USA og Tyskland. Nu er endnu en titel kommet til, nemlig Storbritannien.

Storbritannien er en veloplagt introduktion til alt det, der gør britisk politik, økonomi og samfund særegent. Peter Nedergaard tager afsæt i historien for at forklare udviklingen frem til i dag – i iBogen tilbage til år 0, i den trykte bog siden 1945.

Storbritannien er imidlertid mere end en introduktion til et lands politik og økonomi. Nedergaard tager i gennemgang af faktiske forhold afsæt i nyere samfundsfaglig teori, fx Varieties of Capitalism og forskellige retninger inden for IP-teori.

Storbritannien er en på én gang grundig og kortfattet introduktion til et land, som de fleste danskere tror, de kender godt – men i virkeligheden kan blive meget klogere på.

 
avatar
Om bloggeren

Rikke Haue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *