Jan Sørensen har indspillet en god håndfuld nye korte, klare videooplæg, der nu er at finde i hans iBog Metoder i dansk. Et af dem handler om fodboldspillets og sprogets regler og normer.

Andre handler om fx kommunikationsmodellen, genre, Goffmans facebegreb og om sprogfunktioner. Fælles for dem er, at de giver en kort introduktion til og nogle eksempler på brugen af væsentlige danskfaglige termer og metodiske greb.

Benyt dig af lejligheden til at prøve iBogen gratis i 2 dage, hvis du ikke allerede har gjort det. Selv uden licens kan du se en samlet oversigt over iBogens videoer her: Videooversigt, men du skal altså have licens for at se videoerne – og hovedparten resten af bogen.

 
avatar
Om bloggeren

Søren Peter Sørensen

Projektleder på Systime.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *