LogoI sommerferien har det lærerhenvendte stof i de iBøger®, der udgives af Dansklærerforeningens Forlag og Systime i fællesskab, holdt flyttedag. Det er nu placeret i den “Til ajourPlus-lærere”-menu, der er velkendt fra andre iBøger® til ungdomsuddannelserne.

Lidt forskelligt fra udgivelse til udgivelse lå stoffet inden flyttedagen enten under “Tilbehør & Noter” eller under Indholdsfortegnelsen sammen med det elevhenvendte stof.

Disse udgivelser er omfattet af flytningen (i alfabetisk rækkefølge):

Fortsat god fornøjelse med disse iBøger® – også det lærerhenvendte stof i dem.

Skriv gerne en kommentar her – eller mail til mig på sps at systime.dk –  hvis du har kommentarer eller ønsker til, hvordan forfattere og forlag i Til ajourPlus-lærerområdet vejleder eller deler erfaringer med dig som lærerbruger af iBøgerne.

 

 

 
avatar
Om bloggeren

Søren Peter Sørensen

Projektleder på Systime.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *