Elektronikkens verden er spændende og mangfoldig, og nu kommer iBogen, der på en letforståelig måde giver overblik og indsigt i emnet.

iBogen Elektronik – fra komponent til mikrocontroller gennemgår elektronikkens grundlæggende elementer. iBogen vil være et dejligt redskab for eleverne, fordi den både kan bruges til opslag og til læsning og forståelse af de grundlæggende faglige elementer.

En unik mulighed i iBogen er de mange simulationer, som gør stoffet levende og nærværende. Se for eksempel afsnittet om 555 komponenten midt i mellem, som viser simulation af standardkoblingen.

iBogen svarer til næsten 400 bogsider og rummer utallige illustrationer og en samling af mere end 25 konstruktioner lige til at bygge for eleverne.

Elektronik indeholder også et software-bibliotek med mere end 20 program-routiner til PIC processoren. Og endelig er der over 50 levende simulationer af bogens emner, udført i en online simulator, så eleverne selv kan eksperimentere med kredsløbene og bygge egne forslag.

 
avatar
Om bloggeren

Thorleif Bundgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *